Actualitate

Alerta cu bombă în clădirea Comitetului Executiv al Găgăuziei – falsă

Specialiștii Bombteh au cercetat clădirea Comitetului Executiv din Comrat. Astfel, în urma verificărilor nu a fost identificat niciun obiect explozibil, potrivit Realitatea.md.

Vă amintim că alerta a fost anunțată miercuri, la amiază. O persoană necunoscută informa despre faptul că clădirea este minată. Ulterior, toate persoanele au fost evacuate, iar ședința Adunării Populare – amânată.

De asemenea, pe la amiază în Capitală a fost anunță o nouă alertă cu bombă. Toate persoanele din mall au fost evacuate iar zona a fost încercuită. Ulterior, oamenii legii au intervenit pentru efectuarea măsurilor de control corespunzătoare.

Vă amintim că ieri, 5 iulie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au avut loc mai multe alerte false cu bombă, inclusiv la Parlament, la Guvern și la Aeroport, Judecătorii.

Pe acest caz, procurorii au inițiat urmărire penală, persoana care va fi găsită vinovată riscă amendă, muncă neremunerată în folosul comunității sau doi ani de pușcărie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Prima constatare: Găgăuzia, de care aproape am uitat, există! A doua remarcă: are și un comitet executiv, care din lipsă de ocupație și neluat în seamă, își justifică importanța prin alerte cu bombă, adică alerte bombastice. Dacă amențări au avut loc la Tiraspol, la Chișinău, rămâne cumva Comratul chiar nebăgat… în seamă? Prima Intrebare, pentru copiii de la grădiniță, este: ghici ghicitoarea mea, cine este în Republica Moldova vrăjitoarea cea mai rea? Ajutor: nu umblă călare pe mătură, umblă crăcănată pe rachete… A doua întrebare, pentru cei mari: cine are interese să destabilizeze ordinea și să aducă dezordinea în rahitica Republică Moldova?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *