CSI / RusiaMoldovaOpinii și EditorialePoliticăUltima oră

Anatol Moraru: Crimele monstruoase comise de soldații lui Putin la Bucea în lume au rămas destui debili și idioți

La Bălți, câțiva „fani” ai crimelor lui Putin au desenat pe blindata instalată lângă Brigada de Infanterie Motorizată „Moldova” litera Z. Ne întrebăm în acest context cu ce se ocupă SIS-ul și Ministerul de Interne odată ce în Republica Moldova a fost declarată starea de urgență?

Apoi, socialiștii lui Dodon vor să organizeze la Bălți un protest împotriva interzicerii de către Parlamentul Republicii Moldova a simbolurilor nocive: a panglicii Sf. Gheorghe și a literelor și V, întrucât acestea au devenit semne marcante ale genocidului pe care l-a organizat armata rusă în Ucraina.

Un deputat roman îl atacă dur de la tribuna Parlamentului pe Zelenski și îl laudă pe Putin. Candidata la președinția Franței, madame Marine Le Pen, își declară deschis simpatia față de Putin.

La Berlin, rușii stabiliți în Germania au organizat  un marș motorizat  în susținerea  războiului lui Putin în Ucraina. Alte exemple de acest fel sunt foarte multe.

De unde și trebuie să constatăm cu profundă amărăciune că și după ce opinia publică a aflat cu stupoare despre crimele monstruoase comise de soldații lui Putin la Bucea în lume au rămas destui debili și idioți utili, care profită din plin de libertățile democratice. Ce ar fi de întreprins ca să-I vindecăm? Poate ceea ce a făcut în 1919 procurorul general al SUA, Polmer, care  a încărcat pe vaporul „Bufort” 249 de simpatizanți ai bolșevicilor și i-a trimis în Rusia. Ar fi bine ca  învetrații susținători ai lui Putin de pe unde se  află  ei să fie trimiși în Rusia ca să guste din putinism: să  riște să fie arestați numai pentru că poartă pantofi galbeni sau au subsuoară un volum de Război și pace al contelui  Lev Tolstoi.  Și să aibă neapărat o întrevedere  cu tovarășul Edward Snowden, care să le explice cu cât e mai mare libertatea din Rusia lui Putin decât cea din SUA, țara sa de origine pe care a trădat-o.

Sursa: Nordnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *