Horoscop

Balanţele sunt sfătuite să-şi păstreze secretele

Este posibil să te găseşti în mijlocul unei controverse, dar acest lucru va fi în avantajul tău. O legătură romantică va începe la sfârşitul săptămânii. Înţelegerea este marcantă săptămâna aceasta.

TAUR
Cel mai bine ar fi să te ocupi de activităţile creatoare, cel puţin la începutul săptămânii. Este posibil ca pe plan personal să înregistrezi un eşec. Încearcă să abordezi problema cu înţelegere. Nu te lăsa tentat să cheltuieşti prea mult doar pentru a impresiona pe cineva şi nici nu încerca să forţezi aspectele care nu contează.

GEMENI
Fă-ţi timp să-ţi pui la punct situaţia financiară şi analizează-ţi documentele. Poţi să-ţi atingi scopul propus şi poţi să stabileşti legături folositoare. Nu te lăsa prins în conflicte la mijlocul săptămânii. Vei avea de înfruntat o opoziţie clară, dacă vei încerca să-ţi impui ideile celorlalţi. Viaţa ta personală se va stabiliza vineri sau sâmbătă.

RAC
Fereşte-te să mănânci lucruri care îţi fac rău la stomac. Problemele legate de asociaţii sau colaborări pe plan financiar te vor ajunge din urmă, deşi ai tot încercat să le eviţi. Dragostea se va afla în centrul atenţiei tale, iar eforturile îţi vor fi apreciate şi răsplătite în acelaşi mod. Un prieten este supărat pe tine. Încearcă să fii amabil cu el.

LEU
Canalizează-ţi energia înspre îmbunătăţirea propriei imagini. Este timpul să faci schimbări. Venituri secrete vor intra în buzunarul tău pentru că vor apărea noi oportunităţi profesionale. Urmăreşte-ti scopurile schimbându-ţi slujba sau cerând o mărire de salariu. Ţi-ai asumat prea multe responsabilităţi şi acum eşti obosit. Cere ajutor sau o prelungire a concediului.

FECIOARĂ
Nu te amăgi singur. Ţine regim şi vei ajunge din nou în formă. Foloseşte-ţi talentul creator şi aşteaptă-te la o recompensă pentru treaba bine făcută. Renunţă singur la proastele obiceiuri şi la oamenii care nu dau randament. Analizează ce ţi-ai dori să se schimbe în bine.

BALANŢĂ
Promisiunile fără acoperire te vor face să te simţi trădat. Vorbeşte cu rudele despre problemele personale. S-ar putea ca sfatul lor să te ajute. Vei obţine ceea ce doreşti cu condiţia să nu laşi pe nimeni să te împiedice să progresezi. Păstreze-ti secretele doar pentru tine.

SCORPION
Decepţiile personale vor fi principala ta problemă. Poate că judeci situaţia în mod greşit. Nu da înapoi şi spune ceea ce gândeşti. Fii disciplinat, dacă vrei să-ţi atingi scopurile. Rezultatul va fi o stare de spirit pozitivă. Activităţile sportive, dacă le practici, vor fi uşor stresante.

SĂGETĂTOR
Nu ezita să negociezi cu cineva la care ţii. Ar fi bine să începi să frecventezi cursurile care te vor ajuta să schimbi direcţia. Cineva încearcă să-ţi câştige prietenia, dar lucrul acesta te deranjează. Înfruntă-l în mod direct şi refuză-l. Nu cheltui peste măsură ca să-ţi redecorezi casa.

CAPRICORN
Eşti prea sentimental. Disciplina proprie va avea un cuvânt greu de spus, dacă vrei să-ţi finalizezi treaba. Vei fi obiectul bârfelor, dacă nu eşti discret cu viaţa personală. Ai nevoie de o schimbare sau, şi mai bine, fă o pauză.

VĂRSĂTOR
Pe moment ar fi bine să stai puţin de o parte. Poţi ajunge în vârf, dacă îţi foloseşti inteligenţa şi instinctul pentru a simţi tendinţele viitoare. Implică-te într-o nouă afacere, dar nu uita că cele mai mari probleme sunt cele pe care ţi le-ai creat singur. Promisiunile care ţi-au fost făcute ar fi bine să le pui pe hârtie.

PEŞTI
Implica-te într-o acţiune de binefacere şi urmează-ţi instinctul, dacă vrei să ai cele mai bune rezultate. Nu reacţiona exagerat chiar nici atunci când lucrurile nu merg în direcţia pe care ţi-o doreşti. Lucrează la propriile proiecte şi pune la punct cele mai mici detalii, dacă vrei ca acestea să se concretizeze. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *