Social

Contrabandă cu țigări la punctul de trecere a frontierei Vulcănești-Vinogradovca: Noi percheziții și patru persoane reținute

Polițiștii și procurorii au desfășurat alte 12 de percheziții în cazul de contrabandă din 31 iulie de la punctul de trecere a frontieră Vulcănești-Vinogradovca, cu peste 3,8 milioane de țigări, transmite Știri.md.

Astfel, potrivit poliției, perchezițiile au avut loc în orașul Vulcănești, la locul de încărcare al autocamionului vizat și depozitelor improvizate, la domiciliile și în automobilele proprietarului parcării, fondatorului și administratorului companiei de transport căreia îi aparține camionul, precum și la două persoane implicate direct în încărcarea țigaretelor în camion.

Ulterior, patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 37 și 65 de ani au fost reținuți.

„Urmare a perchezițiilor și probatoriului acumulat anterior de oamenii legii, administratorii companiei și al parcării, precum și cele două persoane implicate în încărcarea camionului au fost reținute în dimineața acestei zile. În privința persoanelor reținute se efectuează acțiuni de urmărire penală, rezultatele cărora vor permite de a decide în privința măsurii preventive.

În ceea ce privește rezultatul reținerii din 31 iulie și audierii șoferului camionului, acestuia i-a fost aplicat arestul la domiciliu, măsură contestată de procurorii PCCOCS la Curtea de Apel Cahul, în vederea aplicării măsurii solicitate inițial – arestul preventiv” transmite Poliția.

Vă amintim că ieri, 10 august, în șase locații din Republica Moldova, au fost efectuate 25 de percheziții de către angajații Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și ai Poliției de Frontieră în cazul de contrabandă cu țigări înregistrat la punctul de trecere a frontieră Vulcănești-Vinogradovca, unde au fost depistate recent peste 3,8 milioane țigări

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *