Social

DOC. Scandalul de la Curtea de Conturi: Tatiana Vozian, retrogradată din funcție

Șefa Direcției generale metodologie, planificare și raportare, Tatiana Vozian, anunță că a fost retrogradată din funcție, după scandalul de la Curtea de Conturi, unde l-a acuzat pe președintele instituției, Marian Lupu că i-ar fi făcut „avansuri sexuale”.

„Am acceptat o funcție inferioară celei deținute anterior de mine, pentru că îmi asum consecințele unui denunț public despre o persoană controversată, dar bine relaționată așa cum este Lupu!”, a scris Vozian pe rețelele de socializare, transmite Știri.md.

„La exact o lună de la declarațiile mele publice am fost retrogradată în funcție! După cum am scris anterior, sunt fidelă Curții de Conturi în sine, dar nu lui Lupu și nu mă sperie „pedepsele” lui de retaliere!”, a mai declarat Tatiana Vozian.

Vă amintim că la 11 aprilie, o angajată a instituției susține că Marian Lupu, președintele Curții de Conturi, i-ar fi făcut avansuri sexuale. Șefa Direcției generale metodologie, planificare și raportare, susține că refuzându-l, ea s-a pomenit cu un dosar intern privind nerespectarea normelor de conduită a Curții de Conturi și s-a ales în rezultat cu mustrare aspră.

Iar la 12 aprilie, președintele Curții de Conturi, Marian Lupu, a anunțat că o va da în judecată pe Tatiana Vozian, pentru calomnie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *