Social

FOTO. IGP confirmă accidentul cu implicarea a doi politiști de la Sîngerei: Au fost în stare de ebrietate, după cheful de Ziua Poliției

Reprezentanții Inspectoratului General de Poliție au venit cu o reacție pe marginea accidentului rutier de la Sîngerei, produs de Ziua Poliției, cu implicarea a doi colaboratori de patrulare al instituției.

Instituția a pornit o anchetă pe cazul, iar la moment se stabilesc toate circumstanțele în vedera adoptării unei decizii legale, scrie Echipa.md.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliției a pornit o anchetă pe acest caz. Subdiviziunile abilitate stabilesc toate circumstanțele, apoi va fi luată o decizie legală”, a declarat ofițerul de presă al IGP.

Consiliul Raional Sîngerei a depus un demers pe numele MAI, PG și SIS prin care solicită inițierea unei anchete de serviciu sau deschiderea unui dosar penal pentru tăinuirea de către conducerea IP Sîngerei a accidentului rutier grav, produs de Ziua Poliției, cu implicarea a doi colaboratori de patrulare al instituției.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *