Social

FOTO. Un autocar care transporta oameni organizați la protestul lui Șor, inscripționat „Atenție, copii”, a lovit un automobil

Un accident rutier cu implicarea unui autocar care se îndrepta la protestul de astăzi din centrul Capitalei, organizat de Partidul „ȘOR”, s-a produs pe strada Petru Rareș din Chișinău, scrie Deschide.md.

Astfel, potrivit unui comunicat al Poliției, autocarul care transporta în jur de 30 de persoane, efectuând manevra de întoarcere s-a tamponat într-o mașină de marca Volvo, care era parcată. În urma documentării cazului, oamenii legii au observat că pe autocar se afla inscripția „Atenție, copii”, chiar dacă acolo se aflau protestatari.

„Amintim organizatorilor și transportatorilor că sunt responsabili de sănătatea și viața oamenilor care vin la întrunire, atât spre capitală, cât și înapoi spre domiciliu”, se arată într-un comunicat al Poliției. 

Vă amintim că, un alt autocar ce transporta 49 de persoane la protest, a luat foc în apropiere de Strășeni.Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *