Frumusețe

Cum grăbeşti creşterea părului. 3 remedii naturale care te ajută să rezolvi această problema

Tratamentele pentru par conţin din ce în ce mai multe chimicale şi acest lucru a ajuns să te îngrijoreze din ce în ce mai tare? Află atunci care sunt cele mai la îndemână ingrediente naturale care stimulează creşterea.

1. Cea mai simplă şi mai la îndemână metodă naturală pentru creşterea părului se găseşte chiar în bucătăria ta. Este vorba despre oţetul de mere, deşi nu ne-am fi gândit niciodată că acest ingredient pe care de obicei îl folosim în salate va ajută părul să crească mai repede.

Oţetul este făcut din merele fără samburi şi nu este distilat, iar în acest fel mineralele şi enzimele sunt păstrate şi pot stimula creşterea părului.

Trebuie doar să aplici la rădăcini o ceaşcă de oţet de mere amestecată cu o ceaşcă de apă, iar în acest fel bacteriile şi celule moarte care îţi astupau porii şi împiedicau creşterea vor fi eliminate.

Poţi să faci acest lucru înainte de aplică şamponul şi balsamul şi tot ce mai rămâne este să masezi timp de câteva minute.

2. Un alt ingredient minune care se găseşte în bucătăria ta şi de care nu ştiai că îţi ajută părul, este uleiul de măsline. Chiar dacă grecii îl foloseau pentru a avea o piele hidratata şi tonifiată, se pare că noi îl putem folosi pentru a grăbi creşterea părului.

Aplică-l la rădăcini şi pe toată lungimea firului de par, apoi masează câteva minute. Trebuie să faci asta înainte de a merge la culcare, iar dimineaţă spală părul pentru a înlătura uleiul. În acest fel, rezultatele nu se vor lasă aşteptate.

3. Poţi de asemenea să foloseşti uleiul care se obţine din seminţele de în. Uneori părul nu mai creşte pentru există câteva probleme în circulaţia sângelui.

Pentru a trata astfel de probleme, aplică uleiul din seminţele de în timp de 3 minute sau chiar mai mult pe toată suprafaţă scalpului şi masează toată zona. Lasă-l apoi încă 30 de minute că să aibă timp să se absoarbă, iar apoi spală părul.  

sursa: perfecte.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *