Social

Șoferul și taxatoarea de troleibuz de pe ruta 24 care au umilit o mamă cu doi copii – concediați

Șoferul și taxatoarea de pe ruta nr. 24 de troleibuz din Chișinău, care au umilit o mamă a doi copii, au fost concediați, anunță responsabilii Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC).

„Personalul liniar (șoferul și taxatoarea) au fost eliberați din funcție”, a precizat Felicia Rusu, purtătoarea de cuvânt a RTEC, pentru Realitatea.md.

Vă amintim că o mamă a doi copii s-a plâns că a fost agresată de taxatoarea și șoferul unui troleibuz de pe ruta numărul 24, după ce a încercat să afle de ce transportul public nu s-a oprit lângă bordură, motiv pentru care nu a putut urca cu căruciorul.

Potrivit victimei, troleibuzul a parcat departe de bordură și a avut nevoie de ajutor pentru a urca cu căruciorul în transportul public.

„Nimeni nu era pe alături să ne ajute și am rugat taxatoarea, care s-a făcut că nici nu ne vede. Într-un final ne-a ajutat o persoana care se urca în același timp”, a scris femeia pe Facebook.

Urcată în troleibuz, femeia a încercat să afle de ce călătorii nu sunt ajutați în asemenea cazuri.

„Taxatoarea și șoferul au început să strige la mine că nimeni nu-i obligat să mă ajute și că ea nu e plătită sa ridice cărucioare. La care eu zic că măcar troleibuzul sa fi staționat mai aproape de bordura ca să putem urca singuri. Șoferul, cu agresivitate și comportament neadecvat a început să mă înjure din cabină: «închideți gura fa» , «făceți copkii, ap aveți grijă și duceții cu mașina», «are tată, ce te plimbi»”, se mai arată în postare.

La încercarea de a filma incidentul, taxatoarea i-a smuls telefonul și l-a aruncat în cărucior.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *