Politică

Teorii staliniste în Guvernul PAS. Vladimir Bolea, ministrul PAS spune la București că în România și Moldova locuiesc popoare diferite

Ambele popoare au preferințe alimentare comune, a declarat ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al R. Moldova, Vladimir Bolea, la o întâlnire cu omologul de la București, Petre Daea.

Vorbind despre încercările de reformare ale instituției, ministrul din Republica Moldova a subliniat importanța participării la evenimentele de profil alături de specialiștii și autoritățile de la București.

Ambele popoare au preferințe alimentare comune, iar participarea la evenimente de profil poate genera o emoție a cunoașterii ce conduce la o relație bilaterală de durată”, a spus acesta.

Totodată, politicianul a ținut să sublinieze că autoritățile de la Chișinău promovează interconectarea economică a Republicii Moldova cu România.

Bolea nu este singurul fruntaș din PAS care vociferează teorii staliniste, aminim că în plină campanie electorală (2021), M. Popșoi demonstra că este și el un mic stalinist spunând că în R. Moldova locuiesc cei de etnia română și … moldovenească.

TIMPUL reamintește că Vladimir Bolea a absolit Școala Superioară Militară Politică de Apărare Antiaeriană din Leningrad (Sank Petersburg), s-ar putea ca anume acolo fruntașul PAS să fi învățat și teoria stalinistă privind „cele două popoare” din România și Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

    1. Nicolaie uită-te adânc în sufletul tău și apoi vorbește. Dacă poți gândi, înțelege și simți românește rămâi așa cum ești, nu încerca să te transformi într-o curvă de rit maldaivănesc precum acest idiot numit Bolea. În momentul în care în RM cei ce înțeleg, gândesc și simt românește vor fi majoritari veți cere și vi se va oferi întoarcerea la neamul românesc. Până atunci îi suportăm: voi pe Bolea și mulți, mulți alții ca el, noi pe Iohanis și pe unii foarte puțini ce nu ar vrea o Românie Mare.

  1. Mă miră faptul că în Republica Molotova ministru se alege nu după experiență în domeniu , sau pe post de absolvent a instituției abilitate în domeniu dat ! Iată și acest Bolea ,așa numit “ministrul agriculturii”, absolvent al Școlii superioare politico militară de apărare antiaeriană din Sanct-Petersburg(Rusia) ! Ca-n zicala cea populara : “Ce are aici Poliția — pe când porcul a fost ucis de tunet ” ! Exact la țintă , elocvent vorbește despre moldo-ivanii “Stataliști ‘ din PAS!!!

  2. Iertați pe robul lui Vladimir, că nu știe ce grăiește! Vezi căcând era la Leningrad i-au înlocuit creierul, conform tradiției sovietice, cu muci.

  3. Vrem Romania Normala adica romania inainte
    de a fi sfasiata de hitler si stalin. Unii prefera
    sa o numeasca Romania Mare.
    Iar acest Bolea de unde vcine , cine este si in
    cotro merge ?????

  4. PAS se compromite cu asemenea slugi ale kremlinului, infiltrate intentionat.
    Vladimir Bolea, Colea Popescu, Kulminskii, Natalia Demidenko, etc..
    Nu avem alti oameni in locul acestor cozi de topor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *