CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Propagandiștii Kremlinului au luat foc: Cum a reușit Volodimir Zelenski să ajungă la Bahmut pe sub nasul artileriei ruse

Prezentatoarea TV Olga Skabeyeva a fost surprinsă de modul în care președintele Ucrainei a reușit să ajungă în orașul Bahmut, pe „drumul morții”, iar interlocutorii ei a fost complet incapabili să răspundă la întrebare.

Propagandista rusă și prezentatoare a programului „60 de minute” de pe postul federal de televiziune „Rusia 1”, Olga Skabeyeva, și-a exprimat surprinderea față de vizita președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Bakhmut, regiunea Donețk, pe 22 martie.

Aceasta a fost surprinsă de modul în care șeful statului a reușit să viziteze orașul și să treacă de „drumul morții”, care ar fi controlat de artileria forțelor armate ruse.

„Ce s-a întâmplat în Bahmut? Se raportează că Zelenski a mers acolo și ar fi condus pe acel „drum al morții” care este complet controlat de artileriștii ruși. Ei bine, ei nu controlează dacă Zelenski a mers acolo?”, a întrebat Skabeyeva pe un interlocutor.

Acesta nu a putut să-i răspundă, spunând că nu știe exact situația din Bakhmut.

„Cu siguranță se întâmplă ceva”, a conchis el.

Vă amintim că pe 22 martie, Volodimir Zelenski a vizitat pozițiile Forțelor Armate ale Ucrainei la Bahmut și a înmânat medalii soldaților ucraineni. Președintele a ascultat, de asemenea, rapoarte despre cea mai recentă situație operațională și mersul ostilităților din prima linie.

În plus, în timpul unei călătorii în regiunea Donețk, șeful statului a trecut pe la una dintre benzinăriile din regiune pentru a cumpăra ceai, și făcut poze cu militarii și localnicii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *