CSI / RusiaExterneUE / Nato

VIDEO/ Un deputat rus propune răpirea unui ministru al Apărării din NATO pentru a-l aduce la Moscova

Un deputat rus cu vechime a propus răpirea unui ministru al Apărării din una dintre țările membre ale NATO și aducerea sa la Moscova pentru interogări cu privire la „ordinele” date de către Occident Kievului, relatează agenția Reuters.

Oleg Morozov, ales pentru prima dată în parlamentul rus în 1993 și în prezent membru al partidului Rusia Unită a lui Vladimir Putin, a afirmat că livrările de arme occidentale în Ucraina reprezintă o amenințare directă pentru Rusia și ar putea necesita reevaluarea de către Moscova a obiectivelor sale militare.

„Știți, poate e un scenariu fantezist pe care am început să îl gândesc … că în viitorul apropiat, la un moment dat, un ministru de război al unei țări NATO se va duce cu trenul la Kiev pentru a vorbi cu [președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski]”, și-a început Morozov explicațiile la emisiunea „60 de minute” difuzată de postul de stat Rossiya-1.

„Dar el nu ar ajunge acolo. Și s-ar trezi undeva în Moscova”, a propus el. Întrebat dacă se referă cu adevărat la răpirea unui ministru al Apărării din NATO de către prezentatoarea Olga Skabaeva, poreclită poreclită „păpușa de oțel a lui Putin”, Morozov a răspuns că „da”.

Cum justifică deputatul rus planul de răpire

„Iar apoi vom vedea cine a dat ordinul pentru ce, cine este responsabil exact pentru ce”, a spus Morozov cu referire la presupusele indicații primite de Kiev de la Occident.

„Există noi reguli în lume acum. Lăsați-i pe acei miniștri de război care se adună la Kiev să se gândească puțin la cum ar fi să se trezească la Moscova”, a îndemnat el.

Skabaeva, cea care a declarat luni că Rusia trebuie să „demilitarizeze” NATO fiindcă a început al treilea război mondial, amintește apoi că ultimii miniștri ai Apărării care au vizitat Kievul au fost britanicul Ben Wallace și „tovarășul nostru” [Lloyd] Austin.

Tot luni, la o emisiune separată de la Rossiya-1, unul dintre cele mai toxice posturi TV rusești, s-a militat deschis pentru comiterea unui genocid în Ucraina prin uciderea a două milioane de ucraineni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


1 comentariu

  1. Rusii au demonstrat intregii planete ca sunt un et os extrem de toxic, agresiv si violent, cu un dispreț total pentru valorile general-umane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *