Frumusețe

(FRUMUSEȚE) Ce nuanțe de păr se poartă toamna aceasta

Blond auriu vs. blond argintiu

Aceste două nuanțe arată foarte bine pe tenurile deschise la culoare. Nouă ne-au plăcut foarte mult propunerile Giambattista Valli și Anna Sui. Totuși, în cazul în care nuanța ta naturală e una închisă, nu-ți recomandăm să treci printr-o schimbare de look atât de dramatică.

Șaten castaniu vs. roșcat cărămiziu

Aceste două nuanțe sunt, fără doar și poate, nuanțele-cheie ale sezonului de toamnă. Le-am văzut la Tommy Hilfiger și la Lacoste și ne-au plăcut la nebunie! Le poți încerca cu încredere pentru că sunt genul de nuanțe care rămân mereu în tendințe, așa că nu ai de ce să-ți faci griji.

Șaten închis vs. negru intens

Indiferent de nuanța tenului, șatenul închis și negrul intens ți se vor potrivi cu siguranță. Nouă ne plac mult și îți garantăm că îți vor veni perfect, mai ales dacă ai ochii de culoare deschisă. Le-am văzut în prezentările Holly Fulton și Boss Women și ne-am îndrăgostit!

Excepția de la regulă

După cum îți spuneam, toamna e anotimpul cel mai potrivit pentru a alege o nuanță de păr naturală, însă există și excepții. Dacă nu te regăsești în aceste nuanțe și vrei neapărat să ieși în evidență, poți alege o culoare “altfel”.

Vara aceasta o mulțime de celebrități și-au vopsit părul în nuanțe de verde, albastru, etc. – trebuie doar să arunci o privire pe pozele Deliei sau Andreei Bălan și te vei convinge că și aceste culori pot arăta foarte bine pe orice tip de ten, chiar dacă nu sunt naturale.

În prezentările de toamnă însă, nu am mai remarcat nuanțe intense, ci mai degrabă unele ușor decolorate, precum movul pe care l-am văzut la modelele Akris.

Dar pentru că tu știi mai bine ce nuanță de păr se potrivește cu personalitatea ta, dacă vrei să ieși din tipare, alege să fii altfel!

sursa: unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *