culinar.md
Chiftele crocante de peşte
Culinar.md
18 februarie 2012
Chiftele crocante de peşte
Pe Dunăre şi în Deltă, chifteluţele se fac de obicei din fileuri de peşte cu oase fine - crap, ştiucă,…
La un ceai cu Roman Yagupov…
Culinar.md
17 februarie 2012
La un ceai cu Roman Yagupov…
Dacă vorbeşti despre Moldova şi Chişinău, cu siguranţă ajungi să vorbeşti despre „Zdob şi Zdub”, formaţia care a înnebunit Europa…
Cod galben
Culinar.md
11 februarie 2012
Cod galben
În fiecare anotimp al anului constat că suntem avertizaţi de coduri colorate: cod galben de caniculă, cod portocaliu de viscol,…
Alimentele prăjite în ulei de floarea-soarelui sau de măsline pot să nu fie dăunătoare
Culinar.md
7 februarie 2012
Alimentele prăjite în ulei de floarea-soarelui sau de măsline pot să nu fie dăunătoare
Mâncarea prăjită în ulei de floarea-soarelui sau de măsline poate să nu fie dăunătoare pentru inimă, ceea ce nu este…
Cum mâncarea gătită îşi schimbă gustul de la o zi la alta?
Culinar.md
7 februarie 2012
Cum mâncarea gătită îşi schimbă gustul de la o zi la alta?
Aţi remarcat cu siguranţă şi voi că ceva extrem de ciudat se întâmplă între momentul în care punem ce-a mai…
Gătitul, între artă şi ştiinţă
Femeia
26 ianuarie 2012
Gătitul, între artă şi ştiinţă
În ultimul timp atunci când aud o definiţie a unui obiect de studiu, aud că ar fi artă şi ştiinţă.
Femeia din oglindă
Culinar.md
18 ianuarie 2012
Femeia din oglindă
Vrem nu vrem, a mai trecut un an peste noi, am îmbătrânit, am devenit mai înţelepte, avem planuri mari pentru…
Moduri rapide de a-ţi înfrumuseţa casa
Tendințe
30 octombrie 2011
Moduri rapide de a-ţi înfrumuseţa casa
Nu este nevoie să cheltui toate economiile pentru a-ţi redecora casa. E de ajuns puţină imaginaţie, inspiraţie şi îndemânare.
Iepure la cuptor
Culinar.md
26 octombrie 2011
Iepure la cuptor
Carnea de iepure este una dintre cele mai sănătoase. Conţine un număr mic de grăsimi, dar e bogată în proteine.…
Întrebări banale
Femeia
26 octombrie 2011
Întrebări banale
În fiecare an, deşi mai sunt trei-patru luni până la Crăciun şi Revelion, mi se întâmplă să aud întrebarea: ce…