rețetă

Bezele
Culinar.md

Bezele

La această reţetă se mai pot adăuga diverse alte ingrediente pentru gust şi culoare: scorţişoară, nucă măcinată, nucă şi cacao,…
Vin fiert
Culinar.md

Vin fiert

Vinul fiert îşi are probabil rădăcinile în vinurile condimentate care erau băute în Evul Mediu, de exemplu, hypocras (numit după…
Figurine din turtă dulce
Culinar.md

Figurine din turtă dulce

Nimic nu poate fi mai delicios şi mai ademenitor pentru Moş Crăciun în Noaptea de Ajun decât un pahar cu…
Spaghetti carbonara
Culinar.md

Spaghetti carbonara

În Italia, ca felul I se prepară pentru fiecare persoană 120 g de paste (aceasta fiind considerată cantitatea normală pe…
Sufleu de conopidă cu pui
Culinar.md

Sufleu de conopidă cu pui

Notă: Ca să nu consumaţi degeaba conopidă, este bine de ştiut că aceasta este o excelentă sursă de Vitamina C,…
Şniţel vienez
Culinar.md

Şniţel vienez

Şniţelul vienez apare în secolul XIX în Austria şi este inspirat de mai vechiul cotoletta alla milanese. Diferenţa dintre deliciul…
Cât de mult ne ajută berea vara
Culinar.md

Cât de mult ne ajută berea vara

De câte ori aţi avut senzaţia vara când vă este foarte cald că cel mai bine ar merge o bere…
Friptura de pui cu cartofi si unt
Culinar.md

Friptura de pui cu cartofi si unt

 Mici secrete in alegerea cartofilor optimi pentru diverse mancaruriCand sunt gatite alimentele, se urmaresc doua elemente: aspectul si gustul. In…
Baked Mussels In Garlic Butter Sauce
Culinar.md

Baked Mussels In Garlic Butter Sauce

 Denumirea comună mussel este utilizat pentru membrii de mai multe familii de moluşte sau de moluşte bivalve. Oamenii au folosit…