rețetă
Bezele
Culinar.md
5 februarie 2012
Bezele
La această reţetă se mai pot adăuga diverse alte ingrediente pentru gust şi culoare: scorţişoară, nucă măcinată, nucă şi cacao,…
Vin fiert
Culinar.md
17 decembrie 2011
Vin fiert
Vinul fiert îşi are probabil rădăcinile în vinurile condimentate care erau băute în Evul Mediu, de exemplu, hypocras (numit după…
Figurine din turtă dulce
Culinar.md
17 decembrie 2011
Figurine din turtă dulce
Nimic nu poate fi mai delicios şi mai ademenitor pentru Moş Crăciun în Noaptea de Ajun decât un pahar cu…
Spaghetti carbonara
Culinar.md
12 decembrie 2011
Spaghetti carbonara
În Italia, ca felul I se prepară pentru fiecare persoană 120 g de paste (aceasta fiind considerată cantitatea normală pe…
Sufleu de conopidă cu pui
Culinar.md
25 noiembrie 2011
Sufleu de conopidă cu pui
Notă: Ca să nu consumaţi degeaba conopidă, este bine de ştiut că aceasta este o excelentă sursă de Vitamina C,…
Şniţel vienez
Culinar.md
20 octombrie 2011
Şniţel vienez
Şniţelul vienez apare în secolul XIX în Austria şi este inspirat de mai vechiul cotoletta alla milanese. Diferenţa dintre deliciul…
Cât de mult ne ajută berea vara
Culinar.md
11 august 2011
Cât de mult ne ajută berea vara
De câte ori aţi avut senzaţia vara când vă este foarte cald că cel mai bine ar merge o bere…
Friptura de pui cu cartofi si unt
Culinar.md
19 aprilie 2010
Friptura de pui cu cartofi si unt
Mici secrete in alegerea cartofilor optimi pentru diverse mancaruriCand sunt gatite alimentele, se urmaresc doua elemente: aspectul si gustul. In…
Baked Mussels In Garlic Butter Sauce
Culinar.md
18 martie 2010
Baked Mussels In Garlic Butter Sauce
Denumirea comună mussel este utilizat pentru membrii de mai multe familii de moluşte sau de moluşte bivalve. Oamenii au folosit…