Astăzi 11 August 2020, Marţi - Ultima actualizare la 10 August 2020
Abonamente

Horoscop 14 Iulie 2020, ora 10:07

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Marime Font

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele răspund nevoilor lor, asigurându-le bonusuri, prime și profituri din diverse afaceri. 

Veștile bune durează până în jurul datei de 15 iulie, când Soarele se va afla în opoziție cu Pluto, făcând ca economiile noastre să se evapore din ce în ce mai repede, din cauza unor cheltuieli exagerate, legate de vacanță și de distracții. Pe 27 iulie, Jupiter în sextil cu Neptun ne va face să ne încredem în tot felul de promisiuni neacoperite și să ne amăgim că investițiile noastre sunt un adevărat succes. În realitate, dacă nu suntem atenți s-ar putea să pierdem sume importante din cauza unor persoane care profită de naivitatea noastră.

Dar cum va sta cu banii fiecare zodie în parte în luna iulie? Iată răspunsurile care ne vor ferici sau ne vor da motive de îngrijorare.

Loading...


Berbecul

Dacă vrei mai multă siguranță, trebuie să pui ordine în anumite probleme financiare care trenează de ceva vreme. În iulie, te vor ajunge din urmă datorii și facturi pe care va trebui să le plătești, dacă nu vrei să te confrunți cu dificultăți și mai mari. Banii îți vor ajunge cât să te descurci relativ modest, fără cheltuieli exagerate. O sumă restantă dintr-un proiect la care ai participat va întârzia să apară, ceea ce îți va crea un dezechilibru și mai mare în buget.

Taurul

Faptul că vei reveni la vechile obiceiuri legate de felul în care folosești banii nu-ți va fi de ajutor. În prima parte a lunii iulie vei fi în elementul tău și vei avea destui bani ca să-ți satisfaci toate capriciile. Dar vei exagera cu cheltuielile, iar de pe 15 iulie, vicleanul Pluto nu va mai fi atât de darnic cu tine. S-ar putea să te trezești cu datorii și să fii nevoită să faci împrumuturi, dar ce este mai neplăcut, vor apărea discuții și certuri cu partenerul, care îți va reproșa că nu ești chibzuită.

Gemenii

Astrele vor fi binevoitoare cu tine în luna iulie și îți vor aduce sume de bani din mai multe surse, chiar dintr-un loc de unde nici nu bănuiești. Chiar dacă nu te vei îmbogăți atât de repede, vei avea destui bani ca să îți satisfaci așteptările, legate de vacanță, de cheltuieli zilnice și de anumite achiziții, ba chiar vei face și mici economii. Ai grijă la ultimele zile ale lunii, pentru că pe 30 iulie Mercur, protectorul tău, va intra în combinații nefavorabile, fiind în opoziție cu Jupiter, în trigon cu amăgitorul Neptun și în cuadratură cu înșelătoarea Lilith.

Racul

Luna Plină în Capricorn de pe 5 iulie prevestește stabilitate financiară pentru tine, mai ales că vei fi destul de cumpănită și nu vei face cheltuieli exagerate. Totuși, după 15 iulie, vor apărea mici probleme pentru că trebuie să faci niște cheltuieli în plus legate de casă, de renovări sau achiziții locative. O sumă suplimentară primită pe neașteptate de tine sau de partenerul tău va schimba situația în bine.

Leul

Norocul îți surâde în prima parte a lunii iulie, mai ales că Soarele, protectorul tău, va fi în conjuncție cu Mercur și în sextil cu Uranus pe 1 iulie, aducând inspirație, spirit de persuasiune și creativitate în relațiile tale. Iată de ce tot ce ți-ai propus în materie de bani va merge strună, fie că ceri o mărire de salariu, obții un împrumut important sau închei un contract avantajos. Profită de aceste beneficii până pe 14 iulie, când Soarele va fi în opoziție cu Jupiter, iar riscul de a cheltui mai mult decât îți poți suporta este foarte mare.

Fecioara

Ca și în cazul Gemenilor, guvernați tot de Mercur, o bună parte a lunii iulie vei fi în echilibru din punct de vedere financiar. S-ar putea să începi noi colaborări, să avansezi în ierarhie sau să faci o investiție profitabilă, astfel că vei avea acces la noi resurse financiare. Ai grijă, totuși, că spre sfârșitul lunii, interacțiunile stranii ale lui Mercur te vor pune într-o poziție dificilă și va trebui să cheltuiești o sumă importantă ca să ieși din necaz.

Balanța

Anumite probleme apărute la locul tău de muncă ar putea avea drept consecință un dezechilibru financiar, așa că fii cu băgare de seamă în luna iulie. Pe 10 iulie, Venus, protectoare ta, este în sextil cu Chiron, așa că te poți baza pe ajutorul unor prieteni sau apropiați pentru a depăși dezechilibrul din bugetul tău. Totuși, nu trebuie să te lași amăgită. Pe 27 iulie, sextilul dintre Venus și Lilith și cuadratura cu Neptun îți vor aduce noi vești dezamăgitoare, legate de un ajutor financiar la care sperai.

Scorpionul

Luna iulie va decurge fără probleme financiare în cazul tău, ba chiar s-ar putea să primești o veste bună pe 14 iulie, când Marte, protectorul tău, se va afla în conjuncție cu Chiron. Vei avea suficienți bani pentru orice investiție pe care ți-o propui, indiferent că vrei să pleci în vacanță sau să te căsătorești. Este posibil să primești propuneri pentru anumite activități creative, care îți vor aduce noi resurse în viitorul apropiat.

Săgetătorul

Îți va merge bine aproape întreaga lună iulie și vei obține mici colaborări care te vor ajuta să-ți suplinești veniturile, dar vei cheltui destul de mulți bani, fără să ții nici o socoteală. iată de ce sfârșitul lui iulie te va găsi destul de strâmtorată și vei accepta să lucrezi în condiții destul de grele, pentru sume derizorii. Jupiter, protecorul tău, se află în sextil cu Neptun pe 27 iulie și în cuadratură cu Lilith pe 28, astfel încât bunele tale intenții ar putea fi înșelate de persoane care vor să te folosească, fără să-ți răsplătească eforturile.

Capricornul

Vei beneficia de influența pozitivă a Lunii Pline, care strălucește în semnul tău pe 5 iulie, astfel încât vei avea exact sumele de bani necesare pentru viața de zi cu zi, ba chiar îți vei permite să te răsfeți cu mici cadouri și călătorii scurte. Nu uita, însă, să pui deoparte bani, pentru că ai nevoie de economii pentru cheltuieli importante, ce vor apărea în lunile care urmează. Pe 1 iulie, Saturn, planeta ta tutelară, părăsește semnul Vărsătorului, așa că vei avea o manieră mai echilibrată de a-ți planifica cheltuielile, ca să nu mai simți că banii se evaporă imediat.

Vărsătorul

Cu Saturn părăsind semnul tău chiar pe 1 iulie, te vei simți mai liberă ca niciodată, dar acest lucru are și o latură mai puțin pozitivă. Vei avea tendința să faci cheltuieli exagerate, să mergi tot timpul la shopping, să cumperi chiar și lucruri de care nu ai nevoie, doar ca să simți nevoia că trăiești din plin. Deși nu-ți lipsesc resursele și poți găsi oricând bani pentru plăcerile tale, te vei resimți la sfârșitul lunii, dacă nu-ți temperezi impulsurile dezlănțuite.

Peștii

Trigonul dintre Soare și protectorul tău, Neptun, de pe 12 iulie, îți aduce vești destul de bune, legate de bani. Vei primi o sumă neașteptată, fie că este o primă, un împrumut pe care l-ai făcut mai demult și nu mai sperai să-ți fie înapoiat sau bani dintr-un proiect mai vechi. Este posibil, chiar, să beneficiezi de o mică moștenire. Sfârșitul lui iulie îți va aduce unele cheltuieli, dar vor fi pentru cei dragi sau pentru cauze bune, așa că nu îți va părea rău de banii dați.  

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Politică 10 August 2020, ora: 14:18

„Pro Moldova” supărată foc după ce Pavel Filip a anunțat că vrea discuții dintre PDM, PSRM și PAS+PPDA

„Pro Moldova” supărată foc după ce Pavel Filip a anunțat că vrea discuții dintre PDM, PSRM și PAS+PPDA

„PDM își declină responsabilitate pentru actul guvernării”, anunță Pro Moldova într-un comunicat de presă, după ce Pavel Filip a făcut un apel la dialog către PAS și PPDA.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 10 August 2020, ora: 12:44

România a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat; Republica Moldova - în zona galbenă

România a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat; Republica Moldova - în zona galbenă

Autorităţile sanitare din România au actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, în zona galbenă (carantină 14 zile) intrând şi Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 August 2020, ora: 10:03

opinie Nicolae Negru: „Reputația lui Lukașenko nu este pătată de acuzațiii de corupție, el nu a fost prins luând „kuleoașe” de la oligarhi nici locali, nici ruși, ca Dodon”

Nicolae Negru: „Reputația lui Lukașenko nu este pătată de acuzațiii de corupție, el nu a fost prins luând „kuleoașe” de la oligarhi nici locali, nici ruși, ca Dodon”

Aleksandr Lukașenko rămâne președinte al Belarusului și nici nu era de așteptat ca „alegerile” organizate de el să le câtige altcineva.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 August 2020, ora: 08:49

Igor Dodon își dorește la Chișinău o dictatură după modelul Belarusului

Igor Dodon își dorește la Chișinău o dictatură după modelul Belarusului

Dodon și-a exprimat dorința în acest sens, miercuri (aprilie 2018), în cadrul unei întrevederi cu omologul său din Minsk, Aleksandr Lukașenko, supranumit „ultimul dictator al Europei”.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 10 August 2020, ora: 07:54

De ce România are o scădere economica mult mai mică decât celelalte ţări europene, spre surprinderea tuturor analiştilor?

De ce România are o scădere economica mult mai mică decât celelalte ţări europene, spre surprinderea tuturor analiştilor?

Cei 1,2 milioane de români care lucrează în afară şi care s-au refugiat în ţară de frica coronavirus (şi pe care nu-i voiam) au salvat consumul şi guvernul Orban de la un faliment economic

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 10 August 2020, ora: 07:23

Cel puţin şapte oameni au murit în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale produse pe insula Evia din Grecia

Cel puţin şapte oameni au murit în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale produse pe insula Evia din Grecia

Cel puţin şapte oameni au murit în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale şi furtunile cu descărcări electrice produse pe insula Evia, în timpul weekendului, au anunţat duminică oficiali eleni citaţi de Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 10 August 2020, ora: 07:17

Ce ştim cert despre noul coronavirus la şase luni de la izbucnirea pandemiei. COVID-19, de 10 ori mai mortal decât virusul gripal

Ce ştim cert despre noul coronavirus la şase luni de la izbucnirea pandemiei. COVID-19, de 10 ori mai mortal decât virusul gripal

Considerat la început un virus respirator obişnuit, SARS-CoV-2 s-a dovedit a fi mult mai periculos decât fusese estimat iniţial de către specialişti. Mai ales pentru pacienţii cu boli cronice. Acum, COVID-19 are peste 30 de simptome identificate şi încă multe secrete.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 10 August 2020, ora: 04:29

A doua economie a lumii revine în forță, după criza generată de pandemie. Exporturile Chinei au crescut neaşteptat în iulie

A doua economie a lumii revine în forță, după criza generată de pandemie. Exporturile Chinei au crescut neaşteptat în iulie

Exporturile Chinei au crescut neaşteptat în iulie, cu 7,2%, au anunţat autorităţile de la Beijing, în condiţiile în care a doua economie mondială se redresează în urma efectelor pandemiei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 August 2020, ora: 03:39

Cutremur de magnitudine însemnată, luni dimineața, în România

Cutremur de magnitudine însemnată, luni dimineața, în România

Un cutremur s-a produs, luni dimineața, în România.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 10 August 2020, ora: 02:39

De ce a renunțat Rusia la Crimeea acum 60 de ani?

De ce a renunțat Rusia la Crimeea acum 60 de ani?

Peninsula Crimeea a făcut parte din Rusia începând cu anul 1783, când imperiul țarist o anexează în urma înfrângerii forțelor otomane, până în 1954, când guvernul sovietic decide transferarea Crimeii de sub autoritatea Republicii...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 10 August 2020, ora: 01:38

DOCUMENTE! Furculiță, Bolea, Odnastaloco și Burduja au primite sute de mii de la Moscova printr-un off-shore din Bahamas

DOCUMENTE! Furculiță, Bolea, Odnastaloco și Burduja au primite sute de mii de la Moscova printr-un off-shore din Bahamas

Deputatul Iurie Reniță face publice mai multe dovezi din care rezultă că deputații socialiști Corneliu Furculiță, Vasile Bolea, Vladimir Odnostalco și Petru Burduja, ar fi primit bani de la „Exclusiv Media” SRL, companie implicată în spălarea de bani din Federația...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 10 August 2020, ora: 01:08

FCSB, CS Universitatea Craiova și FC Botoșani și-au aflat adversarele din Europa League! Meciuri ușoare pentru echipa roș-albastră și olteni

FCSB, CS Universitatea Craiova și FC Botoșani și-au aflat adversarele din Europa League! Meciuri ușoare pentru echipa roș-albastră și olteni

FCSB, CS Universitatea Craiova și FC Botoșani își află de la 14:00 adversarele din turul I preliminar al Europa League. Bucureștenii și oltenii sunt capi de serie, în timp ce moldovenii sunt în urna a doua.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 10 August 2020, ora: 00:46

10 august 1919 - Marea adunare populară a tuturor bănățenilor care consfințesc UNIREA BANATULUI cu România

10 august 1919 - Marea adunare populară a tuturor bănățenilor care consfințesc UNIREA BANATULUI cu România

Unirea Banatului cu România a fost proclamată pe 1 decembrie 1918 la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia. Preluarea de facto și de jure a administrație Banatului de către autoritățile românești s-a desfășurat cu întârziere și cu mare greutate, datorită...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)