Timpul Liber

Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi un IEPURE

Ce înseamnă când visezi un iepure alb?

Datorită semnificaţiilor culorii pe care iepurele o are în visul tău, dacă aceasta este alb este semn că vei avea parte de câştiguri, de persoane influente în viaţa ta şi chiar de o mare şansă de îmbogăţire. Culoarea alb reprezintă pe lângă puritate şi blândeţe, noroc şi oportunităţi noi în carieră. Atunci când visezi un iepure alb înseamnă că vei avea parte de o perioadă bună în viaţa ta şi că vor apărea şanse de câştig în viaţa profesională. Ai o imagine bună în anturajul tău şi datorită poziţiei sociale pe care o adopţi este posibil cunoşti persoane care îţi vor purta noroc şi care te vor ajuta să excelezi şi să obţii tot ceea ce îţi propui. Iepurele alb semnifică faptul că ai şansa de a te afirma pe plan social şi că vei reuşi să îţi faci anumite relaţii care să te ajute să-ţi consolidezi poziţia în carieră şi în anturajul tău.

Semnificaţiile visului în care apare un iepure alb:

Noroc în carieră
Noroc la prieteni
Imagine bună în societate
Câştiguri pe plan profesional
Poziţie socială bună
Relaţii influente

Ce înseamnă când visezi un iepure maro sau negru?

Un iepure închis la culoare în visele tale reprezintă la nivel psihologic temeri şi etape dificile prin care treci la nivel emoţional. Atunci când visezi un iepure negru sau maro este posibil să ai parte de anumite pierderi la nivel financiar care sunt datorate temerii tale faţă de risc. Ţi-e frică să investeşti un capital într-o afacere anume sau pur şi simplu eziţi să faci o achiziţie importantă pentru tine sau pentru casa ta. Un iepure închis la culoare prevesteşte de regulă ghinioane atât la nivel personal cât şi profesional. Este posibil să ai parte de certuri în familie şi chiar minciuni care vă rănesc în adâncul sufletului. Este posibil să fiţi dezamăgit de un membru apropiat al familiei care îţi aduce acum pagubă în casă.

Semnificaţiile visului în care apare un iepure negru sau maro

Ghinion pe plan personal sau profesional
Pierderi financiare
Teamă faţă de risc
Certuri şi dezamăgiri în familie
Dacă visezi un iepure care fuge este semn că poţi pierde o şansă importantă în mediul profesional sau chiar pe plan personal. Dacă nu valorifici suficient relaţiile cu cei apropiaţi este posibil ca aceştia să se distanţeze de tine şi să fii extrem de dezamăgit de această decizie.

Dacă visezi că prinzi un iepure este semn că vei avea parte de o surpriză din partea partenerului sau că îi vei descoperi un secret murdar pe care nu dorea să îl afli prea curând. Iepurele prins în vis de regulă are legătură cu trădarea sau cu dezamăgirea însă, în acelaşi timp, poate fi vorba despre un secret al partenerului din trecut care nu are legătură cu relaţia voastră dar care îţi poate afecta imaginea şi părerea pe care o ai despre el/ea.

Dacă visezi că mânănci un iepure este semn că ai trecut de o perioadă grea în viaţa ta şi încerci să îţi depăşeşti temerile şi fricile. Dacă visezi pui de iepure este semn că ai parte de bucurii în familie şi în principal bucurii din partea copiilor. Te simţi împlinit şi eşti fericit că pe plan personal ai tot ce ţi-ai dorit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *