ActualitateExterne

Azi noapte a fost nebunie în Moscova: jurnaliști și protestari arestați pe străzi. Revoltă după moartea lui Navalnîi

Filmări şi imagini din Moscova şi Sankt Petersburg au arătat ofiţeri care smulgeau pancartele protestatarilor şi îi târau pe alţii de la altare improvizate în memora lui Navalnii.

Jurnalişti au fost, de asemenea, filmaţi fiind reţinuţi.

O femeie a declarat pentru Sky News: „Tot ce se întâmplă în aceşti ani, pe teritoriul ţării mele iubite, este o ruşine”.

O altă persoană a adăugat: „Sunt furios, desigur. În sfârşit l-au ucis”.

Potrivit site-ului rus pentru drepturile omului, OVD-info, cel puţin 100 de persoane au fost arestate în opt oraşe, inclusiv Moscova, Sankt Petersburg şi Krasnodar, în timpul adunărilor pentru a maarca moartea lui Navalnii.

Deşi poliţia nu a oferit detalii despre arestări, procurorii i-au avertizat pe ruşi să nu participe la niciun protest în masă la Moscova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. Mesajul lui Johannis este lipsit de consietenta si mult prea fricos :” Cerem Rusiei sa faca o ancheta transparenta si cuprinzatoare”. Cum sa ceri uncigasului sa faca ancheta transparenta, cand el l-a bagat in puscarie si l-a si ucis ? Johannis, ti esti sanatos la minte cand ceri asa ceva ? Carpa se comporta tot ca o carpa, orice i-ai face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *