Actualitate

Krasnoselski continuă să-și bată joc de Chișinău. Separatistul cere ca SUA să trimită FBI-ul pentru a ancheta atacurile teroriste organizate de R. Moldova în Tiraspol

Banditul separatist Vadim Krasnoselski a propus Biroului Federal de Investigații din SUA să participe la investigația atentatelor teroriste organizate de Serviciile din R. Moldova, care potrivit administrației de la Tiraspol au fost dejucate de forțele locale. Adresarea a fost formulată în cadrul unei discuții online cu ambasadorul SUA în Republica Moldova Kent Logsdon.

Krasnoselski i-a spus lui Logsdon că în componența delegației OSCE, asupra cărora potrivit Tiraspolului se pregătea atacul, era și o cetățeancă a SUA – ambasadoarea Kelly Keiderling, șefa Misiunii OSCE în Moldova.

„Transnistria este interesată ca anchetatorii, inclusiv cei internaționali, să stabilească toate detaliile atentatului de amploare”, se arată în comunicatul de presă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Tiraspolenii se cred in Vestul Salbatic ! De aceea au numit peste tot cu numele Sheriff, ei se cred pe undeva prin Texas. Se uita la filme cu prosti prea mult. Adevarul e ca au si avut cu cine, de si-au permis !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *