Politică

Silviu Tănase: Oricine numai nu Ceban. Chișinăul trebuie să scape de pro-rusul Ivan

La anul, în Chișinău va avea loc un scrutin esențial pentru felul în care lumea exterioară îi percepe pe cetățenii R. Moldova. Dacă fostul comunist Ivan Ceban va câștiga un nou mandat, va fi greu pentru partenerii occidentali să privească serios la aspirațiile europene ale R. Moldova. 

Chiar dacă administrarea unui oraș nu are o legătură directă cu politica externă, alegerea în fruntea capitalei a unui apropiat de Dodon, a unui fost membru al Partidului Comunist va fi percepută ca o revenire a rușilor la putere în R. Moldova.

Nu are niciun sens să discutăm despre succesele actualului Primar, sau despre strategiile viitorilor candidaților, este clar că Chișinăul nu poate fi lăsat în continuare pe mână unui anti-european, filo-rus și anti-român precum IVAN Ceban. 

Scriu cu litere mari numele lui, pentru că anume așa a ales fostul comunist să-și numească pagina de facebook, ulterior, când a înțeles probabil că are nevoie de voturile pro-europenilor din Chișinău și-a făcut o altă pagină cu numele de Ion.

Uitați-vă la filmulețul de mai jos, unde Ivan Ceban urlă alături de Vladimir Voronin „Jos Alianța”. Pe atunci comunistul Ceban cerea anularea Acordului de Asociere cu UE și cerea, evident, apropierea de… Federația Rusă.

Din păcate moldovenii suferă de amnezie istorică și uită foarte ușor cum Ivanii dansau hore cu rușii.

Oricine nu va fi candidatul dreptei în turul 2, trebuie să fie susținut de societate pentru a curăți odată și odată Moldova de „ivani”.

Va urma.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ceban este sustinut de pas deci e imposibil sa piarda scrutinul. Nu vedeti ca in CMC e liniste si pace. Baietii fac bani si impart pozitii, terenuri si licente intre ei. Nu degeaba vor sa ii dea 10 ani lui Chirtoaca. Vor sa elimine orice amenintare oricit de mica ar fi ea.

    1. PAS-ul este o conserva moscovita, care deja a preluat schemele de la Nistru.
      Infiltratii Kulminski, Popescu, Davidovici muncesc cu sudoare pentru kremlin.
      Ministrul agriculturii Bolea, care se pune in genunchi rusilor, in loc sa reorienteze exporturile spre piete civilizate, deja a mai capatat un alt minister.
      PAS-ul nare alti oameni onesti, in afara de aceste scule ale kremlinului?
      Protestele soriste, dirijate de catre fugarul Sor, precum si de kremlin, sunt o bataie de joc la adresa alegatorilor.
      Rusine PAS!

  2. “ORICINE nu va fi candidatul DREPTEI în turul 2, trebuie să fie susținut de societate pentru a CURATI odată și odată Moldova de „IVANI”.
    Nu cred sa prinda ideea la “MOLDO-ROMANI” nostri 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *